top of page
AdemSessie in het EESysteem
AdemSessie in het EESysteem

za 30 sep

|

Hilversum

AdemSessie in het EESysteem

Een prachtige manier om met jezelf te verbinden in combinatie met EESystem. Ik geef deze ademsessie samen met Elysa Kramer

Tijd en locatie

30 sep 10:30 – 13:00

Hilversum, Van der Lindenlaan 2b, 1217 PK Hilversum, Nederland

Over het evenement

Ademen is vaak iets wat we als vanzelfsprekend beschouwen, maar heb je er wel eens bij stilgestaan hoe krachtig en bepalend jouw ademhaling kan zijn? En wil jij leren hoe je bewust kunt ademen om meer in contact te komen met jouw lichaam en energie?

Mijn naam is Marco Lagas en ik nodig je van harte uit om deel te nemen aan onze ademworkshop in the House of Flow. Tijdens deze 2,5 uur durende sessie zul je ondergedompeld worden in een veilige en ontspannen omgeving van het energieveld van het EESysteem in onze Energy Studio. Het EESysteem is een bijzondere technologie die helpt om je volledig te laten ontspannen en je energie weer te laten stromen. Ook werkt het EESysteem met heel bijzondere frequenties , die ervoor zorgen dat je lichaam over voldoende energie beschikt, zodat het lichaam zichzelf kan herstellen. Een energy enhancement sessie in het EESystem van twee uur kost normaal gesproken €110,00. Nu krijg je voor hetzelfde bedrag een workshop erbij terwijl je in het EESystem zit. Voor meer informatie over het EE-Systeem kijk op www.flowmotionenergycenter.nl.

In deze bijzondere ruimte neem ik je mee op een reis om bewustwording te creëren voor jouw adempatronen. Elysa Kramer van Flowmotion Energy Center zal de workshop mee begeleiden.

We beginnen met enkele zachte oefeningen om te landen in ons lichaam, gevolgd door een heldere uitleg over de werking van de ademhaling en de invloed daarvan op ons zenuwstelsel. De adem is onlosmakelijk verbonden met hoe we zijn, wie we zijn en waar we zijn”. De manier waarop we ademen heeft een enorme impact op hoe we in het leven staan. We leven momenteel in een gejaagde en angstige wereld. Het gevolg is dat we regelmatig onze adem inhouden. En dat heeft gevolgen voor het lichaam: fysiek, mentaal en emotioneel. We gaan ook praktisch aan de slag en richten ons op de Verbindende ademhaling om te ervaren wat dit direct kan betekenen op fysiek en mentaal niveau.

Deze sessie nodigt jou uit om emoties, blokkades, spanningen en oude patronen los te laten. Je zult ruimte creëren in je body en mind en dieper bij jezelf aankomen. Dit is een prachtige kans om jezelf te verwennen met een diepgaande ademervaring die elke keer uniek is.

Schrijf je in en reserveer jouw plek voor deze mooie AdemSessie. We kijken er ontzettend naar uit om jou te begeleiden en jou te ondersteunen in jouw innerlijke reis.

Namaste,

Marco Lagas & Elysa Kramer

Deel dit evenement

bottom of page