Privacybeleid

 

Inleiding

 

Forever Healthy verwerkt persoonsgegevens en andere data in overeenstemming met de geldende wetgeving. In dit privacy statement (verder te noemen: “Privacy Statement”) zijn de overwegingen hieromtrent vastgelegd.

 

Toepasselijkheid

Dit Privacy Statement is van toepassing op de verwerking van data verkregen vanuit bezoek aan en gebruik van de website van Forever Healthy en de door contactaanvragen en nieuwsbriefabonnees verstrekte persoonlijke informatie (hierna: Persoonsgegevens).

 

College bescherming persoonsgegevens

Forever Healthy verwerkt de Persoonsgegevens in overeenstemming met de wet en regelgeving op het gebied van de bescherming van Persoonsgegevens, zoals de Wet bescherming persoonsgegevens en de Telecommunicatiewetgeving.

 

Verwerking Persoonsgegevens

Forever Healthy behandelt Persoonsgegevens vertrouwelijk en zorgvuldig. Forever Healthy verzamelt Persoonsgegevens bij het opnemen van contact via de website, het abonneren op de Forever Healthy Yoga nieuwsbrief en bij een bezoek aan Forever Healthy evenementen en activiteiten. Deze gegevens worden verwerkt ten behoeve van de administratie. De gegevens worden daarnaast gebruikt om betrokkenen op de hoogte te houden van Forever Healthy dienstverlening en activiteiten. Indien u geen prijs meer stelt op deze informatie, kun u uzelf hiervoor te allen tijde afmelden door gebruik te maken van de afmeldlink in het e-mailbericht of Forever Healthy hiervan schriftelijk op de hoogte stellen, door een e-mail te sturen naar Forever Healthy. Forever Healthy verstrekt geen persoonsgegevens aan derden.

 

Links

Op de website van Forever Healthy zijn een aantal links naar andere websites van organisaties te vinden. Forever Healthy kan geen verantwoording dragen met betrekking tot het gebruik van u gegevens door die organisaties. Hierbij wordt aangeraden het Privacy Statement van de betreffende website te lezen.

 

Vragen

Wilt u naar aanleiding van dit privacybeleid een vraag stellen of wilt u gewoon meer informatie over iets dat u gelezen hebt? Vul dan ons contactformulier in.

Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 19/01/2019 om 17:51 uur