1/7
Over Marco Lagas​
 
Uitdaging, kracht en adem (Yang) en rust, stilte en totale ontspanning van je spieren (Yin) staan centraal tijdens de lessen bij Marco. Door regelmatig yogalessen te volgen, merkte Marco dat dit een balans in zijn dagelijkse leven bracht. Nieuwsgierig hoe dit nou precies kwam ging Marco zich verdiepen in de achtergrond van Yoga  en ontdekte de lessen van Johan Noorloos. Johan inspireerde en motiveerde Marco de Teacher Training Vinyasa Flow Yoga 200 uur (Registered Yoga Teacher) bij “De Nieuwe Yoga School” te volgen. Hierna werd door Marco Forever Healthy Yoga  in 2014 opgericht.
 
Nadat Marco zich als Vinyasa Flow docent had ontwikkeld wilde hij zich specialiseren als Yin Yoga Teacher. Marco besloot een Teacher Training Yin Yoga 200 uur (Registered Yoga Teacher) van Skadi van Paasschen te volgen bij “De Nieuwe Yoga School”. Doordat Marco een ervaren gecertificeerd Vinyasa- en Yin teacher werd, kan hij naar wens op maat workshops, yoga retreats en yogalessen geven.
Over Forever Healthy Yoga
 
Forever Healthy Yoga is gespecialiseerd in het verzorgen van yogalessen voor bedrijven en particulieren in verschillende soorten yogastijlen. De bedrijfsyoga wordt gegeven op de locatie bij de opdrachtgever. Het is wetenschappelijk bewezen dat yoga het ziekteverzuim terugdringt. Yoga voor particulieren wordt gegeven in de Forever Healthy Yoga studio in Zoetermeer. Forever Healthy Yoga werd opgericht door Marco Lagas in 2014.
 
Yoga les Forever Healthy Yoga
 
Het doel is de beoefenaars te inspireren hun fysieke en mentale grenzen te verkennen en te verleggen door middel van Yin of Yang yoga. Niet alleen door gebruik te maken van stilte, maar ook in de flow in combinatie met muziek. De ademhaling staat centraal en de yoga mat wordt gebruikt als een metafoor voor het leven zelf. Zo worden de beoefenaars voortdurend gewezen op het leren voelen van grenzen en hoe zij hier beter mee om kunnen gaan op de mat maar vooral ook in het dagelijks leven.