top of page
Ademsessie verbonden ademhalen Zoetermeer 26 maart 2023
Ademsessie verbonden ademhalen Zoetermeer 26 maart 2023

zo 26 mrt

|

Eigen Wij

Ademsessie verbonden ademhalen Zoetermeer 26 maart 2023

Een prachtige manier om met jezelf te verbinden. Ik geef deze ademsessie samen met Shirley Bleijenberg.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

26 mrt 2023, 14:00 – 16:30

Eigen Wij, Voorweg 112, 2715 NG Zoetermeer, Nederland

Over het evenement

ADEMSESSIE

Bewust ademen is een prachtige manier om in contact te komen met jouw lichaam. Je wordt door je adem lichaamsbewust. Iedereen heeft bepaalde adempatronen.De adem speelt een belangrijke rol in jouw dagelijkse energie en ZIJN. Welke invloed heeft jouw adem? En hoe kunnen wij patronen doorbreken middels bewustwording van de ademhaling.

In deze sessie van 2,5 uur nemen wij jou mee in een veilige reis. Nadat we ons gesetteld hebben volgt een duidelijke theoretische uitleg hoe de adem werkt en welke invloed het heeft op jouw zenuwstelsel.

Hierna leren we middels zachte oefeningen om in ons lijf te landen en start de reis.

We leren Verbindend te ademen, deze ademhalingsoefening neemt je mee naar diepere lagen in je bewust en onderbewust zijn. Je gaat voelen wat dit doet op fysiek en mentaal niveau. Door ons zenuwstelsel te activeren en weer terug te keren naar de diepere ontspanning ervaar je de invloed van de adem.

Een reis in het lichaam waarbij we de adem inzetten om emoties, blokkades en spanningen los te laten. Je zult letterlijk ruimte ervaren in body en mind. Een mooi kado om dieper bij jezelf aan te komen. Ervaar zelf, iedere ademsessie is weer uniek.

Ben jij nieuwsgierig?

Adem dan mee in een veilige en ontspannen omgeving. Wij begeleiden jou vanuit zachtheid. Reserveer je plek voor deze prachtige sessie. Ik geef deze ademsessie samen met Shirley Bleijenberg.

Namaste

Aanmelden klik op "Schrijf je in" 

Investering € 44,00 Inclusief Materialen, Thee, Fruit & Chocola

Deel dit evenement

bottom of page