top of page

"De kracht van het luisteren naar wat je lichaam vertelt"

YOGA


Uitdaging, kracht, adem (Yang) en rust, stilte en totale ontspanning van je spieren (Yin) staan centraal tijdens de lessen bij Marco. Door regelmatig yogalessen te volgen merkte Marco dat dit een balans in zijn dagelijkse leven bracht. Nieuwsgierig hoe dit nou precies kwam ging Marco zich verdiepen in de achtergrond van Yoga en ontdekte de lessen van Johan Noorloos. Johan inspireerde en motiveerde Marco de Teacher Training Vinyasa (Flow) Yoga 200 uur (Registered Yoga Teacher) bij “De Nieuwe Yoga School” te volgen. Hierna werd door Marco Forever Healthy Yoga in 2014 opgericht.
Nadat Marco in 2015 zich als Vinyasa (Flow) docent had ontwikkeld wilde hij zich specialiseren als Yin Yoga Teacher. Marco besloot in 2018 een Teacher Training Yin Yoga 200 uur (Registered Yoga Teacher) van Skadi van Paasschen te volgen bij
De Nieuwe Yoga School”. Doordat Marco een ervaren gecertificeerd Vinyasa- en Yin teacher is, kan hij naar wens op maat workshops, yoga retreats en yogalessen geven. 
Cetrificaat Vinyasa.jpg
Certificaat Yin.jpg
BREATHWORK 

Marco besloot om zijn kennis uit te breiden door meerdere opleidingen te volgen tot professionele ademcoach. Marco volgde zijn ademcoach opleidingen in 2020 bij Annette Weers. Hierna volgde Marco in 2021 zijn ademcoach opleiding bij Breathwork Masterclass Kasper van der Meulen tot Breathwork Biohacker Level 1 en in 2023 tot Breathwork Professional Level 2.

Marco verzorgt zowel individuele ademsessies (1 op 1) als ademsessies in groepsverband. Marco heeft in zijn opleiding tot ademhalingscoach ervaren dat je door het veranderen van ademhalingspatronen de staat van het lichaam fysiek en mentaal kunt veranderen. Zie de voordelen op pagina ademcoaching. De kracht van de ademhaling is groot en elke ademsessie levert elke keer weer een unieke ervaring op.
Ademcoach opleiding Diploma.jpg
Certivicaat Marco Lagas Breathwork Biohacker_edited.jpg

Level 1
Breathwork Biohacker

IMG_4653 2_edited.jpg

Level 2
Breathwork ProfessionalCOMBINATIE VAN YOGA EN BREATHWORK

Marco integreert op speelse wijze zijn kennis en ervaring als ademcoach in zijn yogalessen. In de lessen van Marco leer je (opnieuw) in contact te komen met je lichaam en te luisteren naar datgene wat je lichaam je op dat moment aangeeft. Een goede basis voor een 'forever healthy' lifestyle dus! 

Namaste, 
Marco

 

Wat klanten zeggen

  • YouTube Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Instagram
bottom of page