top of page
DESIGN-01.jpg
Nooit meer een burn-out?
Volg dan de cursus Sterker uit mijn burn-out.

Programma Sterker uit mijn burn-out De cursus Sterker uit mijn burn-out helpt om een nieuwe burn-out te voorkomen. Hij bestaat uit 10 sessies van 4 uur en is gericht op inzicht, verdieping, zelfkennis en -acceptatie. Maar ook op toekomstperspectief en natuurlijk… op plezier. Verspreid over 10 dagen krijg je de hulpmiddelen die voorkomen, dat de burn-out bij jou opnieuw en genadeloos toeslaat. Elk dagdeel eindigt met een yogaprogramma dat speciaal voor deze cursus is samengesteld. Hoe zien de dagen eruit?

 

Dag 1

Kennismaken en afstemmen Je maakt kennis met de andere deelnemers en creëert samen veiligheid en vertrouwen. En we bespreken ieders motieven en doel.

 

Dag 2

Stip aan de horizon Wat is de stip aan jouw horizon? En wat wil je bereiken? Dit dagdeel draait om zingeving, idealen en onbegrensd dromen. Met behulp van visualisatie betrekken we daar alle zintuigen bij.

 

Dag 3

Jouw identiteit Deze sessie vertel je meer over jezelf: over je werk, je thuissituatie en je hobby’s. Wie ben je en wat drijft jou? Welke waarden horen daarbij en welke daarvan zijn voor jou de belangrijkste?

 

Dag 4

Uitdagingen Vandaag halen we jouw persoonlijke doel van dagdeel 2 terug. Daarna bekijken we het verschil tussen je huidige situatie en jouw stip aan de horizon. We bespreken vervolgens de hindernissen en knelpunten die tussen jou en jouw doel staan. Hoe ga je bijvoorbeeld met je angst voor terugval om?

 

Dag 5

Valkuilen Je hebt een burn-out meegemaakt vanwege persoonlijkheidskenmerken als perfectionisme, loyaliteit, verantwoordelijkheid en zelfopoffering. Maar zou je van deze kenmerken ook je specialiteit en je kracht kunnen maken in plaats van een belemmering? Hoe dan? Dat ontdek je in deze sessie.

Dag 6

Jouw benodigdheden Je verdiept in dit dagdeel je kwaliteiten en de kwaliteiten die je nog extra nodig hebt. Bijvoorbeeld de tools om bijtijds stagnatie of terugval te herkennen. We onderzoeken of je eerder wel over deze kwaliteiten beschikte. En we gaan eventueel op zoek naar een rolmodel, als dat jou helpt.

 

Dag 7

Toepassen in de praktijk Hoe kun je de kennis uit deze cursus toepassen in jouw dagelijks leven zonder je grenzen te overschrijden? Daarvoor zoomen we tijdens dit dagdeel in op jouw privé- en werkleven en helpen je om daar praktische oplossingen te ontwikkelen.

 

Dag 8

Toekomstperspectief Welke bezwaren kom jij op de korte en de lange termijn tegen die tussen jou en je doel staan? En hebben die te maken met jezelf of met jouw omgeving? We dagen je in deze sessie uit tot nieuwe overtuigingen.

 

Dag 9 en 10

Terugkomdagen Tijdens de 2 terugkomdagen beschrijf je jouw verhaal sinds cursusdag 8. We blikken daarvoor terug op de reis die we samen gemaakt hebben. Hebben jouw tools gewerkt? En is je angst voor terugval veranderd in kracht en zelfvertrouwen? We staan in deze 2 sessies ook stil bij de positieve veranderingen die hebben plaatsgevonden en dat vieren we! Heb je behoefte aan meer informatie over het programma, voordat je een keuze kunt maken? Wil je eerst meer weten over de docenten van deze tiendaagse? Klik dan op een van onderstaande knoppen.

De docenten van Sterker uit mijn burn-out

 

De docenten van de cursus Sterker uit mijn burn-out zijn burn-outcoach Boudy Pilgram en yogadocent Marco Lagas. Zij hebben hun ervaring en expertise gebundeld in een programma dat speciaal gericht is op het voorkomen van een terugkerende burn-out.

 

Wie zijn deze docenten?

 

Coach Boudy Pilgram is gespecialiseerd in de behandeling van mensen met burn-out. Zijn praktijk Burn-out Master richt zich op stress en zingeving.

“Mensen die zich burn-out voelen”, zegt Boudy, “doen dingen die niet bij hen passen. De uitdaging is erachter te komen wat wel past: wat vind ik belangrijk, welke waarden streef ik na en Wie Ben IK? Burn-outmaster ondersteunt je en daagt je uit om deze processen aan te gaan. Om vanuit dit besef jouw keuzes te maken, vanuit jouw fundament.”

 

Marco Lagas is eigenaar van Forever Healthy Yoga en geregistreerd Vinyasa Flow en Yin Yoga Teacher. Hij is deskundig in verschillende yogastijlen en geeft zijn lessen met persoonlijke aandacht voor zowel beginners als gevorderden. “Yoga is meditatie waarbij je continu fysiek en mentaal je grenzen opzoekt”, aldus Marco. “Via yoga leer je hoe je met die grenzen om moet gaan. Yoga is daarom bij uitstek geschikt voor mensen die een burn-out hebben gehad en niet willen terugvallen.” Wil je terug naar de cursusinhoud? Of direct contact opnemen? Klik dan op een van onderstaande knoppen.

 

Neem gerust contact met ons op Heb je vragen over de tiendaagse? Dat zou zomaar kunnen. Want een programma als dit is van mensen voor mensen. En omdat mensen uniek zijn, zul je op deze website niet op elke vraag een antwoord vinden. Dus bel, mail of app gerust.
Marco Lagas
0653885353
Boudy Pilgram
0622700348
 
info@sterkeruitmijnburnout.nl
 
Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op.
Inschrijven
 
Het ingevulde en ondertekende formulier kan worden verzonden naar info@sterkeruitmijnburnout.nl. Met het ondertekenen van het inschrijfformulier ga je akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy beleid die bijgevoegd zijn bij dit inschrijfformulier.
Inschrijfformulier
Flyer
bottom of page